روشهای مختلفی برای تعیین ظرفیت باربری نهایی شمعها وجود دارد. به دلیل اطمینان بالای آزمایشهای بارگذاری شمع در تعیین ظرفیت باربری نهایی، آییننامهها و سایر مراجع معتبر امکان کاهش ضریب اطمینان (در روشهای تنش مجاز) و یا افزایش ضرایب ایمنی کاهش بار (در روشهای حالت حدی یا LRFD) را در صورت استفاده از آزمایشهای بارگذاری فراهم نمودهاند. تجربیات جهانی نشان داده است که ظرفیت باربری نهایی حاصل از آزمایشهای بارگذاری استاتیکی یا دینامیکی در اکثر مواقع بیشتر از ظرفیت محاسبه شده توسط روشهای دیگر مانند روشهای محاسباتی و یا حتی روشهای مبتنی بر آزمایشهای صحرایی است. لذا انجام آزمایشهای بارگذاری با حصول "بار نهایی بالاتر" از یکسو و همچنین "کاهش ضریب اطمینان طراحی" از سوی دیگر (طبق توصیه انواع آئیننامههای معتبر مانند مبحث ۷، پی و پیسازی)، به صورت مضاعف باعث افزایش "بار مجاز شمع" گشته و صرفهجویی قابل توجهی حاصل میگردد.
شرکت ژئومحیط پارس در طی ۲۰ سال گذشته سعی نموده تا با تحقیقات دانشگاهی و همچنین تکیه بر تحقیق و توسعه داخلی شرکت (R&D) ارتقاء کمی و کیفی در خصوص تامین تجهیزات و ابزارگذاری برای انواع آزمایشهای بارگذاری و کنترل کیفیت شمع و همچنین تحلیلهای مربوطه را به شرح خدمات زیر ارائه نماید:
- انواع آزمایشهای بارگذاری استاتیکی (محوری فشاری، محوری کششی و جانبی) بصورت مونوتونیک و سیکلیک (به هر دو روش سربار یا سیستم عکسالعمل) تا سطوح بارهای زیاد
- آزمایش بارگذرای دینامیکی شمع (PDA) و تحلیلهای مربوطه مانند WEAP و CAPWAP
- انجام آزمایش نصب سلول بارگذاری در شمع (O-Cell) و بارگذاری سریع (RLT)
- انجام آزمایشهای کنترل یکپارچگی و سلامت شمع مانند PIT و تحلیلهای مربوط مانند PITWAP
- ابزارگذاری شمع در بارگذاری استاتیکی به منظور تفکیک مقاومتهای نوک و جدار و توزیع اصطکاک جدار شمع